Fotogalerij

SPROOKJESCONCERTEN
Op 3 en 4 december jongstleden vonden voor de eerste maal onze Sprookjesconcerten samen. Verschillende sprookjes waaronder ‘De rattenvanger van Hamelen’ en ‘Assepoester’ werden vertolkt met een betoverende mix van muziek gebracht door onze harmonie en woord gebracht door de leerlingen Woord van het Stedelijk Conservatorium Mechelen onder leiding van Ophelia Van Keer. Met de foto’s hieronder blikken we graag terug op deze geweldige eerste editie!

KATARINAVIERING
Op 19 november 2022 vierden we samen met het Sint-Katarina koor en alle parochianen het feest van de Heilige Katarina, patroonheilige van onze gemeente, het kerkkoor en onze harmonie. Als harmonie luisterden we deze viering mee op met de talrijk aanwezige muzikanten.