Fotogalerij

MASH-UP HARMONY 2023
Op zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 brachten we op uitnodiging van de Rotary Club Mechelen opnieuw ons Mash-Up Harmony concert. In de mooie kerk van het Cultuurcentrum van Mechelen speelden we een mix van klassieke en recente hits samen met onze drie zangeressen. Het concept werd gesmaakt met twee volle zalen en was een mooie muzikale afsluiter van 2023.

JAARMARKT, PROCESSIE EN DORPVELD (september 2023)
Dit jaar werd er eindelijk goed weer voorspeld op de jaarmarkt in Katelijne-Centrum dus was het de ideale gelegenheid om ons als harmonie nog eens te tonen en de bezoekers en marktkramers te ondersteunen met muziek. Ook twee dagen later werden we getrakteerd op een – zeer – warm zonnetje tijdens de Mariaprocessie. En traditiegetrouw werd de lijn van goed weer doorgetrokken tot de Herdenking van Dorpveld eind september zodat deze kon doorgaan onder een warm en zonnig dekentje van vrede en hoop.

LENTECONCERTEN
Op 5 en 6 mei 2023 trokken we met z’n allen naar het Zuiden voor onze jaarlijkse lenteconcerten. Onder leiding van onze dirigent-reisleider en presentator-gids trokken we van Turkije naar de grot van Ali-Baba in het Midden-Oosten en van Afrika tot in Amerika met traditionele muziek. Het publiek was zeer enthousiast en dus konden we alweer terugblikken op een geslaagd weekend!