Fotogalerij

RESTAURANTDAGEN
Het weekend van 25 en 26 maart konden na enkele jaren afwezigheid door het welgekende covid-virus onze Restaurantdagen opnieuw doorgaan. Het eten was gevarieerd: van een gesmaakte tomaat-mozzarella tot een sappig varkenshaasje en heerlijke kazen van eigen bodem. Het werd voor iedereen dan ook een smakelijke ervaring die voor herhaling vatbaar is, liefst volgend jaar al!

NIEUWJAARSCONCERT
Op zondag 8 januari was het traditiegetrouw weer tijd voor ons Nieuwjaarsconcert. Na enkele jaren waarin we in de greep gehouden worden door covid-19 en maatregelen hieromtrent, kon 2023 zoals vanouds weer ingezet worden met een concert en repetitie. We mochten weer heel wat mensen verwelkomen die getrakteerd werden op klassiekers zoals de ‘Radetzki Mars’ en ‘Rosen aus dem Süden’ van Strauss, nog zo iemand die niet kon ontbreken aan het begin van het jaar. We vonden het alvast zeer fijn om terug samen met jullie het nieuwe jaar in te zetten. Hieronder kan je nog een terugblik vinden.

SPROOKJESCONCERTEN
Op 3 en 4 december jongstleden vonden voor de eerste maal onze Sprookjesconcerten samen. Verschillende sprookjes waaronder ‘De rattenvanger van Hamelen’ en ‘Assepoester’ werden vertolkt met een betoverende mix van muziek gebracht door onze harmonie en woord gebracht door de leerlingen Woord van het Stedelijk Conservatorium Mechelen onder leiding van Ophelia Van Keer. Met de foto’s hieronder blikken we graag terug op deze geweldige eerste editie!

KATARINAVIERING
Op 19 november 2022 vierden we samen met het Sint-Katarina koor en alle parochianen het feest van de Heilige Katarina, patroonheilige van onze gemeente, het kerkkoor en onze harmonie. Als harmonie luisterden we deze viering mee op met de talrijk aanwezige muzikanten.